БРАКЕРАЖДЫҚ КОМИССИЯ » №21 ЖОББМ
Жамбыл облысы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№21 жалпы орта білім беретін мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 2-51-28
Есепші бөлімі:
+7(72632) 2-51-28
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » БРАКЕРАЖДЫҚ КОМИССИЯ
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
27
январь
2025
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) туралы Ақпарат №5 2025 жылдың  6 - 27  қа ңтар  күн дері  аралығындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімдел ді. Жалпы асхана  қызметкерлерлердің қазіргі таңда атқарып жатқан  жұмыстары  комиссия мүшесі тарапынан қадағаланып отыр. Аспазшы мен көмекшілердің  сыртқы киім үлгісі барлық санитарлық талапқа сай.
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
25
декабрь
2024
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) туралы Ақпарат №4  2024 жылдың  4 – 25   желтоқсан күні аралығындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Жалпы асхана іші таза, қызметкерлерлердің сыртқы киім үлгісі барлық санитарлық талапқа сай келеді. Дайын тағамдар ас мәзіріне сәйкес.  Қайнаған су күніне 2 рет
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
29
ноябрь
2024
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) туралы Ақпарат №3  2024 жылдың  4 - 29 қараша  күні аралығындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Жалпы асхана  іші  таза, қызметкерлерлердің сыртқы киім үлгісі барлық санитарлық талапқа сай келеді .  Дайын т ағам дар  ас мәзіріне сәйкес .  Қайнаған су күніне 2 рет
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) туралы  Ақпарат №2
25
октябрь
2024
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
 2024 жылдың  4 - 24  қазан күні аралығындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды.     Жалпы асхана таза, қызметкерлерлердің сыртқы киім үлгісі барлық санитарлық талапқа сай. Тағам ас мәзіріне сәйкес, әрі нормаға сай. Қайнаған су күніне 2 рет ауыстырылып, Шыны ыдыстар қолданылады. Тамақтың сапасы дәмді және тойымды. Білім алушылар тамақтанар  алдында   жеке
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
24
октябрь
2024
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) туралы Ақпарат №2  2024 жылдың  4 - 24  қазан күні аралығындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды.     Жалпы асхана таза, қызметкерлерлердің сыртқы киім үлгісі барлық санитарлық талапқа сай. Тағам ас мәзіріне сәйкес, әрі нормаға сай. Қайнаған су күніне 2 рет ауыстырылып,
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
27
сентябрь
2024
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың жұмысы
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) туралы Ақпарат №1  2024 жылдың  6-27  қыркүйек  күні аралығындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді.  Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды.     Жалпы асхана таза, қызметкерлерлердің сыртқы киім үлгісі барлық санитарлық талапқа сай. Тағам ас мәзіріне сәйкес, әрі нормаға сай. Қайнаған су күніне 2 рет
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) туралы  Ақпарат №1
26
сентябрь
2024
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
 2024 жылдың  6-27  қыркүйек  күні аралығындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді.  Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды.     Жалпы асхана таза, қызметкерлерлердің сыртқы киім үлгісі барлық санитарлық талапқа сай. Тағам ас мәзіріне сәйкес, әрі нормаға сай. Қайнаған су күніне 2 рет ауыстырылып, Шыны ыдыстар қолданылады. Тамақтың сапасы дәмді және тойымды. Білім алушылар
Мектептегі тамақтандырудың сапасын  мониторинг жүргізу жөніндегі бракераж комиссиясының жұмысы туралы ақпарат
20
март
2024
Мектептегі тамақтандырудың сапасын мониторинг жүргізу жөніндегі
Тексеру барысында асхана іші жарық, санитариялық жағдайы ұйымдастырылған және тазалық сақталған. Мектеп асханасы қазіргі заманғы дизайнмен көркемделген «Дұрыс тамақтану» бұрышы  жасақталған.Тексеру барысында қол жуғыш құралдарында сабын, гигиеналық заттар түгел  болып шықты.   Күнделікті ас мәзірі   мектеп директорымен бекітіліп ауыстырылып тұрады. Білім алушыларға берілетін бір күндік ас мәзірінің  порциясының шығым мөлшері талапқа  сай.   Асханада ғы   дайын тағамға   мектеп мед бикесі  А.
Мектептегі тамақтандырудың сапасын  бақылау жөніндегі бракераж комиссиясының жұмысы туралы ақпарат
26
февраль
2024
Мектептегі тамақтандырудың сапасын бақылау жөніндегі бракераж
Мектепте ақпан  айында  бракераж комиссия мүшелері асханаға  тексеру жұмыстарын жүргізді. Тексеріс барысында   асхана қызметкерлерінің киім үлгісі таза, бас киімдері бар, аяқ киімдері былғарыдан жасалған талапқа сай болды.   Ас блогындағы екі   тоңазытқыштардың іштері таза, термометр қойылған, тауар көршілестігі  дұрыс сақталған. Тәуліктік сынама әдеттегідей  қақпағы бар  шиша құтыға салынып, мерзімдері көрсетілген, бір күндік  дайын тағам өнімдерінің  шығым мөлшері   ас мәзіріне сәйкес