Тамақтандыру » Страница 12 » №21 ЖОББМ
Жамбыл облысы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№21 жалпы орта білім беретін мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 2-51-28
Есепші бөлімі:
+7(72632) 2-51-28
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Страница 12
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрі 2022 жылғы 17 ақпандағы № ҚР ДСМ-16 бұйрығымен бекітілген
02
сентябрь
2024
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрі 2022 жылғы 17
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрі 2022 жылғы 17 ақпандағы № ҚР ДСМ-16 бұйрығымен бекітілген   "Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидалары "Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидалары 1-тарау. Жалпы ережелер 1.    Осы     "Қоғамдық       тамақтану     объектілеріне     қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидалары (бұдан әрі –
Мектептегі тамақтандырудың сапасын  мониторинг жүргізу жөніндегі бракераж комиссиясының жұмысы туралы ақпарат
20
март
2024
Мектептегі тамақтандырудың сапасын мониторинг жүргізу жөніндегі
Тексеру барысында асхана іші жарық, санитариялық жағдайы ұйымдастырылған және тазалық сақталған. Мектеп асханасы қазіргі заманғы дизайнмен көркемделген «Дұрыс тамақтану» бұрышы  жасақталған.Тексеру барысында қол жуғыш құралдарында сабын, гигиеналық заттар түгел  болып шықты.   Күнделікті ас мәзірі   мектеп директорымен бекітіліп ауыстырылып тұрады. Білім алушыларға берілетін бір күндік ас мәзірінің  порциясының шығым мөлшері талапқа  сай.   Асханада ғы   дайын тағамға   мектеп мед бикесі  А.
Мектептегі тамақтандырудың сапасын  бақылау жөніндегі бракераж комиссиясының жұмысы туралы ақпарат
26
февраль
2024
Мектептегі тамақтандырудың сапасын бақылау жөніндегі бракераж
Мектепте ақпан  айында  бракераж комиссия мүшелері асханаға  тексеру жұмыстарын жүргізді. Тексеріс барысында   асхана қызметкерлерінің киім үлгісі таза, бас киімдері бар, аяқ киімдері былғарыдан жасалған талапқа сай болды.   Ас блогындағы екі   тоңазытқыштардың іштері таза, термометр қойылған, тауар көршілестігі  дұрыс сақталған. Тәуліктік сынама әдеттегідей  қақпағы бар  шиша құтыға салынып, мерзімдері көрсетілген, бір күндік  дайын тағам өнімдерінің  шығым мөлшері   ас мәзіріне сәйкес
Мектептегі тамақтандырудың сапасын  мониторинг жүргізу жөніндегі бракераж комиссиясының жұмысы туралы ақпарат
25
январь
2024
Мектептегі тамақтандырудың сапасын мониторинг жүргізу жөніндегі
 Мектепте қаңтар  айында  бракераж комиссия мүшелері асханаға  тексеру жұмыстарын жүргізді. Тексеріс барысында   асхана қызметкерлерінің киім үлгісі таза, бас киімдері бар, аяқ киімдері былғарыдан жасалған талапқа сай болды.   Ас блогындағы екі   тоңазытқыштардың іштері таза, термометр қойылған, тауар көршілестігі  дұрыс сақталған. Тәуліктік сынама әдеттегідей  қақпағы бар  шиша құтыға салынып, мерзімдері көрсетілген, бір күндік  дайын тағам өнімдерінің  шығым мөлшері   ас мәзіріне сәйкес